• head_banner
  • head_banner

Nyheder

Klassisk tidløs kvast

Når det kommer til kvast, er tankerne sammen med: mystik, adel, frihed, romantik... kvasten, som er blevet udstyret med flere betydninger, har gennemgået en lang historie og fylder stadig et stort område af modekredsen.Uanset om det er i vævet tøj eller strikket tøj, kan dens elegante figur ses.

Franca Sozzani, chefredaktør for Vogue Italia, kommenterede engang: "Kvasten vil ikke forsvinde, den vil altid komme tilbage, uanset hvilken vej."Selvom det har gået gennem op- og nedture, har designeren aldrig stoppet den teknologiske innovation, der blev anvendt til kvastdesignet.

Klassisk tidløs kvast2
Klassisk tidløs kvast3

Kvastelementet er også diversificeret i udformningen afbadehåndklæder.Strandhåndklædets hovedfunktion er at lægge det på stranden, den ene side kan bruges til at lægge det på sandet, og den anden side kan bruges til at isolere tidevandet og sandet, og folk kan ligge på det og solbade på stranden. strand.Når kvastelementerne kombineres, vil badehåndklædet spille en dekorativ rolle i hverdagen.Kvasten vil blafre i vinden, når du tager et badehåndklæde med kvast på.

Der er hovedsageligt 3 slags kvaster på markedet, de er runde printede badehåndklæder med kvast, bærbart strandhåndklæde med kvast og rektangel i tyrkisk stil med kvast

Rundt printet badehåndklæde med kvast

Klassisk tidløs kvast4
Klassisk tidløs kvast5
Klassisk tidløs kvast6

Til rundt badehåndklæde er der hovedsageligt 2 stof, det ene er bomuldsstof, den ene side vil være velourside med mønster trykt på ved hjælp af aktiv printteknologi, og en anden side vil være hvid frotté.

For mikrofiber en er forskellen, at printmønsteret vil blive trykt påBadehåndklædeved at bruge digital print er begge disse 2 stoffer slidstærke og kan matches med kvast.

Bærbart strandhåndklæde med kvast

For bærbart badehåndklæde vil kvasten blive tilføjet i bunden afhåndklæde, som en kjole.Håndklædestoffet kan også være i bomuld eller mikrofiberstof som billederne nedenfor.

Klassisk tidløs kvast7
Klassisk tidløs kvast8
Klassisk tidløs kvast9

Rektangel strandhåndklæde i tyrkisk stil

Det her er en slagsBadehåndklædeer lavet af bomuld og polyester blandet stof, det holder funktionen af ​​let vægt, sandfri og bærbar.Kvasten i 2 ender af håndklædet gør også håndklædet mere klassisk og moderigtigt.Derudover er der flere farver til dette strandhåndklæde i tyrkisk stil.

Klassisk tidløs kvast10
Klassisk tidløs kvast11

Hvis du har behov for badehåndklædet, eller du vil tilføje noget særligt element som kvast i badehåndklædedesignet, bedes du venligstkontakt osnår som helst, vil vi opfylde dine krav i henhold tilvores rige erfaringi dette felt.


Indlægstid: 02-november 2022